Com arribar a Canet i recorregut del Timbals Agogó

Per arribar a Canet de Mar venint de Barcelona o de Girona podeu agafar l’Autopista C-32 o la Carretera Nacional N-II.

Un cop a Canet de Mar heu d’arribar a la zona d’aparcament de La Carbonella a la part de baix del Passeig de la Misericòrdia, on podreu deixar els cotxes i els guies del Timblas Agogó us rebran per portar-vos al lloc de sortida del concurs.

D’allà us portaran a la Plaça Onze de Setembre on començarà el Timbals Agogó.

Sortirem de la Plaça Onze de Setembre, baixarem per la Riera Gavarra fins la Plaça de la Llenya, pujarem per la Riera Buscarons i tombarem pel Carrer del Gram fins a la Plaça Colomer, on cada grup farà una actuació estàtica de 3 minuts.

http://timbalsagogo.blogspot.com.es/
www.odeoncanet.org

Cinema i Música en Directe al 15è Festival Re-percussió per l´Odèon

2/6/2017   Divendres – Plaça Colomer

22.00h
Plaça Colomer
Samsara
Pel.lícula i música en directe
Projecció de la pel•lícula dirigida per Ron Fricke i Mark Magidsonn acompanyada amb una elaborada simfonia sonora creada pel canetenc Pau Pomés i interpretada en directe per Jordi Planet, bateria; Eloi Canes, percussió i Pau Pomés, piano

A la Plaça Colomer hi haurà La Barrulot i entrepans!!!
Veniu a sopar amb nosaltres!!!

re-percussio.org
www.odeoncanet.org

Timbals Agogó 2017

3/6/2017   19.30h – Canet de Mar

El proper 3 de Juny del 2017 celebrem el III Concurs de Percussió de Carrer TIMBALS AGOGÓ que s´emmarca dins del 15è Festival Re-percussió per l´Odèon de Canet de Mar, que amb els anys ha esdevingut un referent dins del món de la percussió.

L´objectiu del concurs és reunir tots aquells grups de percussió de carrer que s’acullin a les modalitats de batucada i tabalers.

Fins el 26 de maig queda obert el període d´inscripció al concurs. Us convidem a participar en aquesta festa on trobareu un munt de ritmes i un món de sons!!

Sortirem de la Plaça Onze de Setembre, baixarem per la Riera Gavarra fins la Plaça de la Llenya, pujarem per la Riera Buscarons i tombarem pel Carrer del Gram fins a la Plaça Colomer, on cada grup farà una actuació estàtica de 3 minuts.

No et perdis la tercera edició del concurs!

A la Plaça Colomer hi haurà Barres i Botifarres!!!
Veniu a sopar amb nosaltres!!!

http://timbalsagogo.blogspot.com.es/

re-percussio.org
www.odeoncanet.org

15è Festival Re-percussió per l´Odèon

2/6/2017   2 i 3 Juny – Canet de Mar

15è Festival Re-percussió per l´Odèon

Quinze anys de Festival, quinze anys omplint de música, teatre i cercaviles els carrers de Canet de Mar, quinze anys del Re-percussió per l´Odèon.

Disset anys reivindicant l´Odèon, un espai cultural públic al centre del poble, disset anys participant activament en les activitats de Canet, disset anys organitzant variats espectacles des de l’Associació Cultural Plataforma Odèon.

Arriba el mes de juny i torna el Festival Re-percussió per l’Odèon que organitzem des de l’ACPO, ja que no ens cansarem d’explicar que volem l´Odèon, un espai cultural públic i cèntric per a que tots els col·lectius de Canet hi puguin organitzar -un moment o altre- les seves activitats.

No necessitem un teatre de 1.200 localitats. No necessitem un espai amb aparcament per a 600 cotxes. No volem un local apartat del bell mig del poble. Ja tenim l´Odèon, un teatre, que l’any 2007 ja s’estava rehabilitant i que ara solament falta acabar-lo.

Pretenem que les famílies puguin dur els seus infants a l’Odèon a veure titelles i en sortir juguin a la plaça Colomer. Volem que la gent gran organitzi els seus jocs florals. Imaginem que les escoles puguin oferir els seus espectacles de final de curs i tornin caminant a casa. Ens agradarà que els joves organitzin els seus propis concerts…

Somiem en que a l’Odèon s’hi tornin a fer concerts, cinema, lectures dramatitzades, presentacions de llibres, conferències, espectacles infantils, exposicions… tota mena d’activitats que, organitzades per les entitats de Canet, puguin gaudir d’un espai en condicions de comoditat, confortabilitat i seguretat.

Tots aquests motius són els que ens esperonen com a associació a treballar per a que la cultura sigui un element identitari del nostre poble.

Aquest mes d’abril hem gaudit dels Vermutsicals a la plaça Colomer, esperem que ara gaudiu del Festival Re-percussió i nosaltres ja estem treballant per a que el Cinema a la Fresca, del mes d’agost, sigui tot un èxit.

Salut i Ritme!

re-percussio.org
www.odeoncanet.org

Hola, món!

Us donem la benvinguda al WordPress. Aquesta és la primera entrada. Editeu-la o suprimiu-la, i després comenceu a publicar!