15è Festival Re-percussió per l´Odèon

2/6/2017   2 i 3 Juny – Canet de Mar

15è Festival Re-percussió per l´Odèon

Quinze anys de Festival, quinze anys omplint de música, teatre i cercaviles els carrers de Canet de Mar, quinze anys del Re-percussió per l´Odèon.

Disset anys reivindicant l´Odèon, un espai cultural públic al centre del poble, disset anys participant activament en les activitats de Canet, disset anys organitzant variats espectacles des de l’Associació Cultural Plataforma Odèon.

Arriba el mes de juny i torna el Festival Re-percussió per l’Odèon que organitzem des de l’ACPO, ja que no ens cansarem d’explicar que volem l´Odèon, un espai cultural públic i cèntric per a que tots els col·lectius de Canet hi puguin organitzar -un moment o altre- les seves activitats.

No necessitem un teatre de 1.200 localitats. No necessitem un espai amb aparcament per a 600 cotxes. No volem un local apartat del bell mig del poble. Ja tenim l´Odèon, un teatre, que l’any 2007 ja s’estava rehabilitant i que ara solament falta acabar-lo.

Pretenem que les famílies puguin dur els seus infants a l’Odèon a veure titelles i en sortir juguin a la plaça Colomer. Volem que la gent gran organitzi els seus jocs florals. Imaginem que les escoles puguin oferir els seus espectacles de final de curs i tornin caminant a casa. Ens agradarà que els joves organitzin els seus propis concerts…

Somiem en que a l’Odèon s’hi tornin a fer concerts, cinema, lectures dramatitzades, presentacions de llibres, conferències, espectacles infantils, exposicions… tota mena d’activitats que, organitzades per les entitats de Canet, puguin gaudir d’un espai en condicions de comoditat, confortabilitat i seguretat.

Tots aquests motius són els que ens esperonen com a associació a treballar per a que la cultura sigui un element identitari del nostre poble.

Aquest mes d’abril hem gaudit dels Vermutsicals a la plaça Colomer, esperem que ara gaudiu del Festival Re-percussió i nosaltres ja estem treballant per a que el Cinema a la Fresca, del mes d’agost, sigui tot un èxit.

Salut i Ritme!

re-percussio.org
www.odeoncanet.org